top of page

de kracht van de basics

1c959227-c6b8-40ce-afff-af695d283da9.jpg

Het vinden van het juiste basisitem mag dan misschien een simpele taak lijken, door de jaren heen heb ik geleerd dat het tegendeel waar is. Sterker nog, het heeft me soms wel tien witte T-shirts, vijf ‘sky blue’-overhemden en drie lichtgrijze sweaters gekost om te kunnen zeggen dat ik tevreden met een item was.

Maar wat maakt het ene basisitem dan beter dan de andere? In de zoektocht naar dat ene fijne basisitem staan bij mij kwaliteit en pasvorm altijd voorop. Zodra het basisitem in kwestie het eerste kledingstuk is wat je uit de kast trekt wanneer je eigenlijk niet weet wat je aan moet, weet je in ieder geval dat je goed zit.

Een kledingstuk dat in mijn garderobe écht onmisbaar is, is het witte overhemd. Het liefst draag ik hem in combinatie met mijn favoriete donkerblauwe en zwarte stukken. Een wit overhemd moet voor mij niet té getailleerd zijn en het liefst niet te lastig te strijken. Toen ik HEMA’s non-iron overhemd tegenkwam, wilde ik hem dus meteen proberen. Over de kwaliteit ben ik zeer te spreken en toen bleek, dat het overhemd ook daadwerkelijk niet gestreken hoeft te worden was ik helemaal om.

Ook een grijze sweater heb ik graag in mijn kledingkast hangen. Mijn vorige heb ik helemaal afgedragen en sindsdien heb ik er een tijdje geen meer gehad. HEMA’s sweatstof voelt fijn aan en is niet te dik, waardoor hij mooi zit.

Hoewel ik eerder vaak teleurgesteld ben door de kwaliteit en pasvorm van basisitems, was het bij HEMA meteen raak. En dat voor een scherpe prijs. Lijkt me duidelijk waar je voortaan je basics halen kan.

– Michiel Steur


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page